ورود



 
آرد سبوس گرفته PDF چاپ نامه الکترونیک

نام محصول : آرد سبوس گرفته


مورد مصرف : نانوايي های لواش و تافتون

 


Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

نوع آرد

ويژگيها

درجه استخراج %88 آرد(سبوس گرفته)

رطوبت(حداكثر درجه)

14.2

PH

5.6-6.5

خاكستر در ماده خشك

(حداكثر درجه)

1.225

خاكستر نا محلول دراسيد

(حداكثر درجه)

0.05

گلوتن مرطوبت

(حداقل درجه)

24

پروتئين

(حداقل در ماده خشك درجه)

10.5

اندازه ذرات

روي الك475 ميكرون

(حداكثر)

2.5

روي الك180ميكرون

(حداكثر)

20

روي الك 125 ميكرون

(حداكثر)

32.5

زير الك125 ميكرون

(حداقل)

45

 
 
 
time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module
 
 
 

آرد کامل

آرد سبوس گرفته

آرد نول

آرد ستاره

 
 
 

علامت استاندارد ایران

كنترل ايمني مصرف مواد غذائي HACCP

مديريت كيفيت 2000 و ISO 9001

 

 
 
 

روش اندازه‏ گيري پروتئين خام غلات

منتظر مقالات جدید ما باشید !

 

 
 
 

تلفن:  02617304334

فکس: 02617303595

همراه: 09121100005

پست الکترونیکی: info@ardsarv.ir

 
 
     
 
آگهی
 

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت آرد سرو کرج می باشد